Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na “Don Kişot” göndermesi: “Yel değirmenlerine savaş açıyor”

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, partisinin iktidara gelmesinin ardından kentte yaşanan değişimi anlattı. CHP yönetimini eleştiren Kurum, “CHP’li yönetim tıpkı Don Kişot gibi. Biliyorsunuz, Don Kişot, gerçek sorunlar dururken hayali sorunlarla, hayali düşmanlarla kavga ediyor. Büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini zannederek yel değirmenlerine savaş açıyor” dedi.

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği tarafından düzenlenen 4. Tesis Yönetim Zirvesi’ne katılarak, İstanbul’a dair tesis yönetimi projesini katılımcılarla paylaştı. Kurum, İstanbul’un ve Türkiye’nin kentsel tesis yönetimi alanındaki mevcut durumunu ve bu alandaki potansiyel büyümeyi ele aldı.

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki mevcut İBB yönetiminin İstanbul’un sıkıntılarına, dertlerine, sorunlarına kulak tıkadığını söyleyen Kurum, “CHP’li yönetim tıpkı Don Kişot gibi. Biliyorsunuz, Don Kişot, gerçek sorunlar dururken hayali sorunlarla, hayali düşmanlarla kavga ediyor. Büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini zannederek yel değirmenlerine savaş açıyor” dedi.

“Hiçbir zaman iftiraların arkasına sığınmadım”

Kurum, “Biz milletimizin her zor anında yanında olduk. Hiçbir zaman yaptığım işlerde ve aldığım görevlerde dedikoduların, iftiraların, bahanelerin arkasına sığınmadım, hep çalışan üreten tarafta oldum” dedi ve şöyle devam etti:

“31 Mart akşamı da tüm İstanbul ile birlikte tüm Türkiye’ye, tüm cihana öyle bir mesaj vereceğiz ki, Eren Bülbül’ün annesi de sevinecek, Aybüke öğretmenin annesi de sevinecek.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.