Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı: Inter, Atletico Madrid’i tek golle geçti – Napoli’nin konuğu Barcelona

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Haftanın merakla beklenen maçında Inter, sahasında Atletico Madrid’i 1-0 mağlup etti. Gecenin diğer maçında PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund 1-1 berabere kaldı. Devler Ligi’nde bugün (21 Şubat) Porto-Arsenal ve Napoli-Barcelona karşılaşmaları oynanacak.

Inter’den önemli galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Inter, sahasında Atletico Madrid’i konuk etti. 

Son finalist Inter, milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu’nun 90 dakika forma giydiği karşılaşmada Atletico Madrid engelini tek golle geçti. Düşük tempoda ve pozisyon açısından oldukça kısır geçen karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü, 79. dakikada Marko Arnautovic kaydetti. 

Karşılaşmanın rövanşı 13 Mart 2023 tarihinde oynanacak. 

Gecenin diğer maçında ise PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund kozlarını paylaştı. Borussia Dortmund, 24. dakikada Donyell Malen’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip, 56. dakikada Luuk de Jong’un penaltıdan kaydettiği golle beraberliği yakaladı.

1-1 sona eren karşılaşmanın rövanşı, 13 Mart 2023 tarihinde oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı:

23.00: Porto-Arsenal
23.00: Napoli-Barcelona 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.