Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

YouTube’da ebeveynlik tavsiyeleri veren çocuk istismarcısı Ruby Franke, hapis cezasına çarptırıldı

Çektiği videolarla ebeveynlik tavsiyesi veren, çocuk istismarcısı YouTuber Ruby Franke, her biri bir ile 15 yıl arasında değişen dört suçtan hapis cezasına çarptırıldı.

YouTube’da ebeveynlik tavsiyesi veren çocuk istismarcısı Ruby Franke (42), 21 Şubat Salı günü dört suçtan hapis cezasına çarptırıldı.

Franke’nin 2.3 milyon takipçili 8 Passengers isimli YouTube kanalı kapatıldı.

Franke, geçen ağustosta tutuklanmıştı. Franke, geçen ağustostan bu yana tutuklu yargılanıyordu.

Franke’nin 12 yaşındaki oğlu yetersiz beslenmiş bir şekilde bulunmuştu. Franke’nin oğlunun yaraları açık bir biçimde komşularının camına tırmanarak yemek ve su bulmaya çalışmasının ardından YouTuber, çocuk istismarı sebebiyle tutuklanmıştı.

Olayın ardından Franke’nin bir diğer kızı da 12 yaşındaki kardeşi gibi yetersiz beslenmiş bir halde bulundu. Franke’nin gözaltına alınmasından sonra 20 yaşındaki büyük kızı Instagram’da “Sonunda” yazan bir gönderi paylaştı.

Franke çocuklarından özür diledi ve “karanlığın aydınlık, doğrunun yanlış olduğuna inandığını” söyledi. Çocuklarına seslenen Franke, şunları söyledi:

“Sizler için bu dünyada her şeyi yaparım. Sizlerden güvenli ve güzel olan her şeyi çaldım.”

Kaynak: Guardian

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.