UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Porto, sahasında Arsenal’i son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederken; Napoli ile Barcelona, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.
Galeno’dan son dakika golü
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Porto ile Arsenal karşı karşıya geldi. Dragao Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı maçın son dakikaları nefesleri kesti.
Porto ile Arsenal’in karşı karşıya getiren maçta tempo oldukça düşüktü. Porto, maç boyunca Arsenal kalesinde pozisyonlar ararken; konuk ekip ise topa sahip olmayı tercih etti.
Porto, aradığı golü ise son dakikada buldu. Maç boyunca birçok fırsattan yararlanamayan Galeno, son dakikada müthiş bir gole imza atarak takımını galibiyete taşıdı.
Galeno'dan Son Dakikada Harika Bir Gol pic.twitter.com/2NJkUemEqP
— EXXENSPOR (@exxensport) February 21, 2024
Gecenin diğer maçında Porto ile Barcelona kozlarını paylaştı. Sezon boyunca hayal kırıklığı yaşayan iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı.
Barcelona’nın hakimiyetinde geçen maçın gol perdesini Robert Lewandowski açtı.
Gol makinesi 4 maç aradan sonra yeniden çalışmaya başladı! pic.twitter.com/WfVhmPrqhz
— EXXENSPOR (@exxensport) February 21, 2024
Kalesinde gördüğü golün ardından baskısını artıran Napoli, beraberlik golünü 75. dakikada Victor Osimhen ile buldu. Karşılaşma, 1-1 eşitlikle sona erdi.
Medyascope'un günlük e-bülteni
Andaç'a abone olun
Editörlerimizin derlediği öngörüler, analizler, Türkiye’yi ve dünyayı şekillendiren haberler, Medyascope’un e-bülteni Andaç‘la her gün mail kutunuzda.
Lewandowski'ye cevap Osimhen'den! pic.twitter.com/dQw3FuM2qS
— EXXENSPOR (@exxensport) February 21, 2024
Karşılaşmaların rövanşları, 12 Mart günü oynanacak.
Yazan: Kubilayhan Kavrazlı
Editör: Doğa Üründül