Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kandil’le uzlaşı arayışına girmesi CHP’nin ülke ve milletle ortak noktası kalmadığını gösteriyor”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir’de halka seslendi. CHP’nin Kandil’le uzlaşı arayışına girdiğini öne süren Erdoğan, “Bu, CHP’nin ülke ve milletle hiçbir ortak noktası kalmadığına işaret ediyor” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalara devam ediyor. Bugün (23 Şubat) Balıkesir’de halka seslenen Erdoğan, CHP’nin “kent uzlaşısı” adı altında Kandil ile uzlaşı arayışına girdiğini söyledi, “Bu, CHP’nin ülke ve milletle hiçbir ortak noktası kalmadığına işaret ediyor” dedi.

“CHP’yi DEM’in oyuncağı haline getirenler utansın”

CHP’nin oyun kurucu olmaktan çıktığını vurgulayan Erdoğan, “Koskoca CHP’yi bölücü örgütün güdümündeki DEM ve marjinal örgütlerin oyuncağı haline getirenler utansın” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Balıkesir’de İYİ Parti’den jest beklediğine ilişkin sözlerine değinen Erdoğan, “Balıkesir’in kimseye minnet borcu yok. Ama anlaşılan o ki birileri, Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından uluorta dillendirmeye başlamışlar” dedi.

“Türkiye birbirinden zorlu meseleyle aynı anda mücadele ediyor”

Muhalefetin kazanmak değil, kaybetmek üzerine siyaset yaptığını söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“İstanbul’da yaşanan komediyi takip ediyorsunuz değil mi? Kaybedeceklerini görünce panikle sağa sola saldırmaya başladılar. Birileri ‘son dakikaya kaldık, aday listelerini yetiştiremedik’ numarasıyla kendini kandırmaya çalışıyor. Neyse ki işlerini doğru dürüst yapamıyorlar da oynadıkları oyunlar kendi ayaklarına dolanıyor. Kelimenin tam anlamıyla rezillik diz boyu.”

“İnsanımızın günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları asla görmezden gelemeyiz” diyen Erdoğan, ekonomide önceliği istihdama ve üretime verdiklerini vurguladı. Erdoğan, enflasyonun tüm dünyada sorun olduğunun altını çizdi, “Enflasyonun yol açtığı maliyetlere ilaveten 6 Şubat depremlerinin ekonomimize yüklediği fatura ile karşı karşıyayız. Türkiye hepsi birbirinden zorlu çok sayıda meseleyle aynı anda mücadele etmektir” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.