Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Van Dijk attı, Liverpool şampiyon oldu

Normal süresi 0-0 biten maçta Liverpool, 118. dakikada Virgil van Dijk’ın attığı golle ezeli rakibi Chelsea’yi 1-0 mağlup ederek Lig Kupası’nda şampiyon oldu

Liverpool son dakikada mutlu sona ulaştı

İngiltere Lig Kupası’nda müthiş bir final yaşandı. Tarihi Wembley Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı maçta Liverpool ile Chelsea kozlarını paylaştı.

Chelsea’nin 33. dakikada Sterling ile, Liverpool’un ise 60. dakikada Van Dijk ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Karşılaşmanın normal süresi golsüz eşitlikle sona erdi.

Uzatma devreleri ise nefesleri kesti. Liverpool, İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea’yi 118. dakikada Virgil van Dijk’ın golüyle 1-0 mağlup etti ve kupayı kazandı. Liverpool, bu sonuçla Lig Kupası’nı en çok kazanan takım olma unvanını korudu.

Liverpool, 10. kez kupaya uzanırken mağlup olan Chelsea ise bir rekora imza attı. Chelsea, İngiltere kupalarında oynadığı son 6 final maçında mağlup oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.