Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

BeşiBirYerde (273): Trendyol Süper Lig’de 27. haftanın “en”leri: Beşiktaş’ı Semih Kılıçsoy taşıyor – Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’nun performansı – Fenerbahçe son dakikada güldü

Trendyol Süper Lig 2023/2024 sezonunda 27. hafta heyecanı geride kaldı. Lider Galatasaray konuk ettiği Bitexen Antalyaspor karşısında zorlansa da Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 2-1 galip geldi. Zirvenin takipçisi Fenerbahçe ise Kasımpaşa karşısında son dakika golüyle 2-1 kazanarak takibini sürdürdü. Üçüncü Trabzonspor evinde Yukatel Adana Demirspor’u tek golle geçerken, dördüncü Beşiktaş ise İstanbulspor deplasmanında 3 puanı 2-0’lık skorla aldı. 

5) Haftanın en keyifli karşılaşması: Mondihome Kayserispor 3-2 MKE Ankaragücü

Trendyol Süper Lig 27. haftasının en keyifli karşılaşmasına Mondihome Kayserispor’un evinde MKE Ankaragücü karşısında harika geri dönüşle aldığı 3-2’lik galibiyet sahne oldu. Karşılaşmanın durgun geçen ilk yarısının son bölümünde etkili olan MKE Ankaragücü, 45. dakikada Christian Bassogog ve 45+4. dakikada Efkan Bekiroğlu’nun golleri ile soyunma odasına 2-0 üstün gitti. İkinci yarıya ise teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın üç değişikliğe başlayan ev sahibi Mondihome Kayserispor, 53. dakikada Duckens Nazon ve 62. dakikada Julien Jeanvier’nin golleri ile skoru 2-2’de eşitledi. Beraberliğin ardından üstünlük arayışını da sürdüren sarı-kırmızılılar, 90+3. dakikada Carlos Mane’nin golüyle 3-2 galip geldi.

Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı beşinci maçtan da namağlup ayrılan Mondihome Kayserispor puanını 35’e yükseltirken, üst üste üçüncü mağlubiyetini alan MKE Ankaragücü 29 puanda kaldı. 

Mondihome Kayserispor’a 3 puanı getiren son dakika golü:

Karşılaşmanın özetini buradan izleyebilirsiniz.

4) Haftanın en iyi genç futbolcusu: Semih Kılıçsoy

Trendyol Süper Lig 27. haftasının en iyi performans sergileyen genç futbolcusu Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy oldu. Siyah-beyazlılar adına felakete doğru giden sezonda düzenli forma giymesi ile tersine çeviren genç Semih, İstanbulspor deplasmanında da alınan 2-0’lık galibiyette kaydettiği golle, alınan 3 puanın mimarı oldu. Bu sezon Süper Lig’de 14 karşılaşmada forma giyen Semih Kılıçsoy, 9. golünü kaydetti.

Semih Kılıçsoy’un harika golü:

3) Haftanın en iyi teknik direktör hamlesi: Carlos Mane-Burak Yılmaz

Trendyol Süper Lig 27. haftasının en iyi teknik direktör hamlesine, Mondihome Kayserispor’un formda ismi Burak Yılmaz imzasını attı. Sarı-kırmızılı ekibin başına geçmesiyle birlikte takımı ayağa kaldıran Burak Hoca, MKE Ankaragücü karşısında 2-0 geride girilen soyunma odasından, yapmış olduğu hamlelerle 3-2’lik galibiyet çıkarmayı başardı. İkinci yarıya Ramazan Civelek’in yerine Carlos Mane ile başlayan Burak Yılmaz, Mane’nin 90+3. dakikada kaydettiği golle 3 puan çıkarmayı başardı. Mondihome Kayserispor’da beşinci maçını geride bırakan genç çalıştırıcı, beşinci karşılaşmasından da namağlup ayrılmayı başardı. 

2) Haftanın golü: Mert Hakan Yandaş – Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig 27. haftasının en güzel golü, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa karşısında almış olduğu 2-1’lik galibiyette, geri dönüş ateşini yakan Mert Hakan Yandaş’ın harika frikik golü oldu. Sarı-lacivertliler konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 1-0 geride iken 64. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mert Hakan, rakip kaleye gönderdiği füze ile Ali Emre Yanar’ı mağlup etti ve skoru 1-1’de eşitledi.

1) Haftanın Kare Ası: Gökhan Sazdağı – Charis Charisis – Kerem Aktürkoğlu – Ernest Muçi

Mondihome Kayserispor 2-0 geri düşmesine rağmen MKE Ankaragücü’nü 3-2 mağlup ederken, 2 asistle yıldızlaşa Gökhan Sazdağı haftaya damgasını vurdu. 

EMS Yapı Sivasspor konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor’u 4-1 ile geçerken, 2 asist yapan Charis Charisis galibiyetin mimarları arasında yer aldı. 

Lider Galatasaray evinde Bitexen Antalyaspor’u 2-1 geçerken, biri penaltıdan 2 gol kaydeden Kerem Aktürkoğlu galibiyeti getiren isim oldu. Kerem karşılaşmada bir penaltıdan da yararlanamadı. 

Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor’u 2-0 ile geçerken, siyah-beyazlıların yeni yıldızı Ernest Muci de bir gol kaydetti. Arnavut yıldız Beşiktaş forması ile siftah yaptığı maçta golün dışında, 4 de kilit pas yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında alınan sonuçlar:

27. haftanın ardından oluşan puan durumu:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.