Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özgür Özel Muğla’da konuştu: “Tüm vatanseverleri CHP’ye davet ediyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Muğla Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”na katıldı. Özel, Türkiye İttifakı vurgusunu yineledi, “Tüm vatanseverleri, milliyetçileri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün baba ocağına, CHP’ye davet ediyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Muğla Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”na katıldı. Muğla-Menteşe’de konuşan Özel, muhalefetin 2019’daki başarısını hatırlattı, “Biz Ankara’da bir ittifak, bir işbirliği gerçekleştiremedik ama 2019’daki büyük zaferi yaşayanlar, yaşatanlar buradalar. Seçmen bir yere gitmedi. Yöneticilerin fikri değişmiş olabilir saygı duyuyorum ama seçmenin saraya itirazı, seçmenin Bahçeli’nin U dönüşüne, saraya destek olmasına, kendini unutmasına olan itirazı değişmedi” dedi.

CHP’nin “Büyük Türkiye İttifakı” içinde yer aldığını söyleyen Özel, “Hangi partide olursa olsun tüm cumhuriyetçileri, tüm Atatürkçüleri, tüm vatanseverleri, milliyetçileri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün baba ocağına, CHP’ye davet ediyorum” diye konuştu.

“Kadınların CHP’de hak ettiği noktaya gelmesini istiyoruz”

CHP’nin değişim ve gençleşme yaşadığını dile getiren Özel şöyle dedi:

“Kadınların CHP’de hak ettiği noktaya gelmesini istiyoruz. Böyle bir vizyonda 43 yaşında bir kadın adayımızla Gonca Köksal’la, Bodrum’da 30 yaşında Tamer Mandalinci’yle, Seydikemer’de 34 yaşında Özgür Can’la, Dalaman’da 36 yaşında Sezer Durmuş’la, bütün ekibim yaş ortalaması benim yaşımda olan 49 yaşındaki bir yaş ortalaması ile bundan sonra Muğla’ya, kendisi de 53 yaşında biraz önce sizi coşkuyla selamlayan Ahmet Aras’a emanet ediyoruz.”

Özel, Muğla’nın yaz, kış nüfusunun arasında çok büyük fark olduğunu hatırlattı, “Muğla 1 milyon nüfuslu bir yerdir. Kışın siz sizeyken 1 milyonsunuz. Yazın 5 milyon, 6 milyon oluyor. Buraya hizmet yapılsın diye 1 milyonluk nüfusa göre para yolluyorlar, 5 milyon için hizmet bekliyorlar” dedi.

Ülkedeki gençlerin yurtdışına gitmek istemesini “beka sorunu” olarak niteleyen Özel, “Bunlarla ilgili endişe duyan herkes, evladının geleceğinden edişe duyan herkes, 31 Mart’ta bu iktidara gücünü göstermek zorundadır. Her şeye rağmen oy alırsa, her şeye rağmen AK Partililer, MHP’liler sıkıntılarını ifade etmezlerse, hiç değilse bir sarı kart göstermezlerse, bir kırmızı ışık yakmazlarsa, bir ‘Dur beni bir dinle yahu, hep zengine çalışıyorsun, bizi ezdirdin’ demezlerse 1 Nisan’dan sonra acı reçete geliyor” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.