Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Komedyen Richard Lewis 76 yaşında hayatını kaybetti

Komedyen ve oyuncu Richard Lewis (76) hayatını kaybetti. Yayıncısı Jeff Abraham, Lewis’in Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) şehri Los Angeles’daki evinde huzur içinde öldüğünü söyledi.

Komedyen ve oyuncu Richard Lewis (76), Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) şehri Los Angeles’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Lewis, Nisan 2023’te kendisine Parkinson teşhisi konulduğunu söylemişti.

Lewis, komedi sektöründeki ilk görünürlüğünü 1974’teki “The Tonight Show Starring Johnny Carson” programıyla kazanmıştı. Daha sonraları Lewis, en ünlü yapıtı “Curb Your Enthusiasm” ile ün kazanmıştı.

Komedi programlarının yanı sıra Lewis, oyunculuk sektöründe de yer alıyordu. Lewis’in oynadığı filmler arasında “Anything but Love,”  “Robin Hood: Men in Tights” ve “Drunks” bulunuyor.

HBO’nun sözcüsü, Lewis’in hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

“Lewis’in komedyenliği ve yeteneği eşsizdi. Richard, her zaman HBO’nun bir ferdi ve ‘Curb Your Enthusiasm’ ailesinin bir parçası olarak hatırlanacak. Tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.”

Kaynak: CNN

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.