Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final: Trabzonspor, Visca ile turladı – Beşiktaş’tan rahat galibiyet

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı devam ediyor. Trabzonspor, Başakşehir’i 1-0 mağlup ederken; Beşiktaş ise Konyaspor engelini 2-0 ile geçti. Yarı finale yükselen son ekip, bugün (29 Şubat) oynanacak Galatasaray-Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından belli olacak.

Trabzonspor, Visca ile turladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçında Trabzonspor ile Başakşehir kozlarını paylaştı. Papara Park’ın ev sahipliği yaptığı mücadeleye taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’u, baştan sona üstün oynadığı mücadelede ikinci yarıda bulduğu golle güldü. Bordo-mavililer, Edin Visca’nın 57. dakikada kaydettiği golle galibiyete uzandı.

Galibiyet serisini 5 maça çıkaran Trabzonspor, yarı finalde Galatasaray-Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

Beşiktaş’tan rahat galibiyet

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Tüpraş Stadyumu ev sahipliği yaptı.

Son haftaların formda ekibi Beşiktaş, Konyaspor karşısında zorlanmadı. Siyah-beyazlılar, 32. dakikada Salih Uçan ve 68. dakikada Cenk Tosun’un kaydettiği gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. 

Beşiktaş, yarı finalde Fenerbahçe’yi eleyen Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.