Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fatih Erbakan, bazı YRP’li belediye başkan adaylarının çekildiği iddialarını yalanladı: “Tarihi bir seçim başarısına ulaşmamız asla engellenemeyecek”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partililerin motivasyonunu düşürmek için bazı belediye başkan adaylarının çekildiği iddialarının öne sürüldüğünü dile getirdi, “Yeniden Refah Partisi’nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir” dedi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, X hesabındaki paylaşımda son günlerde bazı çevrelerin partililerin motivasyonunu düşürmek için bazı YRP’li belediye başkan adaylarının adaylıktan çekildiği iddialarını öne sürdüğünü yazdı.

Söz konusu iddiaları yalanlayan Erbakan, “Bu seçimde tek başımıza tarihi bir başarıya imza atacak, Allah’ın izniyle kıymetli vatandaşlarımızı o çok özledikleri Milli Görüş belediyeciliği ile, ahlaklı belediyecilik ile yeniden buluşturacağız” dedi.

YRP’nin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu vurgulayan Erbakan, “Sahada ayak basmadık yer, dokunmadık yürek ve el bırakmayan YRP’nin tarihi bir seçim başarısına ulaşması asla engellenemeyecektir” diye yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.