Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Mehmet Altınöz iddiaları yalanladı: “Çekilmeyeceğiz, kazanacağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, adaylıktan çekilecekleri yönündeki iddiayı yalanladı.

Altınöz, eski AKP Milletvekili Resul Tosun’un Muharrem İnce’nin 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine üç gün kala Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesini hatırlatarak, “Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul’da Murat Kurum lehine, Ankara’da Turgut Altınok lehine ya da İzmir’de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz” sözlerine yanıt verdi:

“Adaylıktan çekilmemiz söz konusu değil. Bu tür iddiaları şiddetle hem kınıyoruz, hem de bu iddia sahiplerine ispata davet ediyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı İstanbul, Ankara, İzmir’i kazanacağız. 1 Nisan’da da bu büyükşehirlerde devir teslim törenini yapacağız.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.