Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Son düelloda kazanan çıkmadı: Liverpool 1-1 Manchester City | Premier Lig’in yeni lideri Arsenal

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Jürgen Klopp ile Pep Guardiola’yı son kez karşı karşıya getiren maçta Liverpool ile Manchester City, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. 

Son düelloda kazanan yok

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Liverpool ile Manchester City kozlarını paylaştı. Jürgen Klopp ile Pep Guardiola, son randevularına Anfield Road’da çıktı.

Müsabakaya hızlı başlayan Manchester City, 23. dakikada harika bir duran top organizasyonuyla öne geçti. John Stones, takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte baskısını artıran Liverpool, 50. dakikada Alexix Mac Allister’ın penaltı golüyle skorda dengeyi sağladı. Ev sahibi, maçın kalan bölümünde sayısız fırsat yakaladı. Ancak Darwin Nunez ve Luis Dias başta olmak üzere yakalanan fırsatlardan gol çıkmadı.

Liverpool ile Manchester City, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Beraberliğin ardından Liverpool, puanını 64’e; Manchester City ise 63’e çıkardı. Premier Lig’de yeni lider, Mikel Arteta’nın çalıştırdığı Arsenal oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.