Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’tan dünya rekoru

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal ile dünya rekoruna imza attı. Jesus’un takımı, üst üste 28 maç kazanarak tarihe geçti. 

Jorge Jesus’tan dünya rekoru

Geçen sezon Fenerbahçe’de görev yapan Jorge Jesus, takımına Ziraat Türkiye Kupası kazandırdıktan sonra sarı-lacivertli ekibe veda etmişti. Portekizli teknik direktör, yeni sezon öncesi Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Hilal’in başına geçmişti.

Kadrosunda Edouard Mendy, Merih Demiral Alioski, Franck Kessie, Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi yıldızlar bulunan Al Hilal, Jorge Jesus yönetiminde uzun süre kırılamayacak bir dünya rekoruna imza attı. Al Ittıhad’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek Asya Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselen Al Hilal, üst üste 28 maç kazanarak dünya rekoru kırdı.

Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr’ın 12 puan önünde ligin zirvesinde yer alan Al Hilal, çıktığı 23 maçta 21 galibiyet ve 2 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.