Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – Yurttaştan Akşener’e: “Sizi seviyordum ama son seçimlerde uyuz oldum” 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mart Perşembe günü İstanbul’un Küçükçekmece ve Avcılar ilçelerinde esnafı ziyaret etti, partisinin adayları için oy istedi. Avcılar’da da bir dükkanda karşılaştığı üniversite öğrencisi, metrobüslerdeki kalabalıkları Akşener’e şikayet etti, KYK yurtlarının koşullarını anlattı.

Akşener, “Babam emekli, sizi seviyor, size destek verdi. Ben de sizi seviyordum ama son seçimlerde uyuz olduk gibi” diyen gence gülerek karşılık verdi:

“Olsun ya olabilir. Oğlum sen seçmensin. Seçmen, siyasetçiye çok rahat söyleyebilir, taleplerini iletebilir. Dolayısıyla ben talep edenim. Ne zaman talep etmeyi bırakır, senin yanına gelirsem hep beraber kıyma yaparız siyasetçileri.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.