Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Mülk Allah’ın, biz emanetçiyiz” demişti, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok malvarlığını açıkladı

Malvarlığına ilişkin soruya “Mal, mülk Allah’ın, biz emanetçiyiz” yanıtını veren AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok malvarlığını açıkladı. Açıklanan listeye göre Altınok ve eşinin 60 gayrimenkulü var.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, X hesabındaki paylaşımıyla malvarlığını açıkladı. Altınok paylaşımında “Ne yazık ki malvarlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi siz değerli ankaralı hemşehrilerimi incittiklerini hissettiğim için malvarlığımı açıklama vakti gelmiştir. Tüm malvarlığım ana sütü gibi ak ve helaldir” diye yazdı.

Yayımlanan malvarlığı listesine göre Altınok ve eşi, 60 ayrı gayrimenkulün sahibi.

https://twitter.com/turgutaltinok06/status/1768665658026332330

Turgut Altınok’un malvarlığı beyanı şöyle:



Ne oldu?

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un malvarlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın malvarlığını açıklamasının ardından tartışma konusu oldu.

Altınok, malvarlığını açıklayıp açıklamayacağıyla ilgili soruya ise “Mal, mülk Allah’ın, biz emanetçiyiz” diye yanıt verdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.