Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan Erzurumlulara: “İstanbul, Ankara, İzmir’deki kardeşlerinizi arayacaksınız değil mi?” 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da halka seslendi. Erdoğan, Erzurumlulardan İstanbul, İzmir ve Ankara’daki tanıdıklarını arayıp, AKP’ye oy istemelerini söyledi, “Onları ‘sakın bir yanlışlık olmasın’ diye uyaracaksınız değil mi?” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da konuştu. Erdoğan, Erzurumlulardan İstanbul, İzmir ve Ankara’daki tanıdıklarını arayıp, AKP’ye oy istemelerini söyledi, “Tek parti kalıntısı zihniyet terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek bekliyor. İstanbul’daki, Ankara’daki, İzmir’deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları ‘sakın bir yanlışlık olmasın’ diye uyaracaksınız değil mi?” dedi.

Erzurum’a 21 yılda 173 milyar TL’lik kamu yatırımı yaptıklarını dile getiren Erdoğan, “31 Mart’tan sonra büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle çok daha fazlasını yapmak istiyoruz. Çok daha fazla yatırım yapacağız. Hizmetlerin devam etmesi için çok güçlü destek bekliyoruz” diye konuştu.

“AK Parti ve Cumhur İttifakı kökü Peygamber efendimize uzanan medeniyet davasının temsilcileridir”

Erdoğan, şöyle devam etti:

“AK Parti ve Cumhur İttifakı kökü Peygamber efendimize uzanan medeniyet davasının bugünkü temsilcileridir. Bu dava öyle büyük bir mirastır ki onu ancak layıkıyla taşıyabilecekler üstlenebilir. Birilerince bu kutlu davanın meze yapılmasına gönlümüz razı gelmez.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.