Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haftanın Gurme Maçları #2: Türkiye, Macaristan’a konuk – İngiltere’nin rakibi Brezilya – Fransa ile Almanya kozlarını paylaşacak

Futbol dünyasında her hafta yüzlerce belki binlerce müsabaka oynanıyor ve haliyle de izleyicilerin hangi maçı izlemesi gerektiği konusunda zaman zaman kafası karışabiliyor. Medyascope Spor yazarlarından Uğurcan Kanca “Haftanın Gurme Maçları” adlı içeriğiyle bundan böyle her hafta izleyicilere ışık tutacak ve her gün için seçtiği maçları sizlerle paylaşacak. Hepinize keyifli okumalar…

21.03.2024 Perşembe

Bosna Hersek – Ukrayna / 22:45 / S Sport Plus

Bosna Hersek Milli Takımı ve Ukrayna Milli Takımı Avrupa Şampiyonası elemeleri sıralama grubu mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Yeni genç yapılanmalarıyla ilgi çekici oyunculara sahip olan bu iki takımın mücadelesi futbolda yeni yüzlerle tanışmak isteyen okurlarımız için ideal.

Bosna Hersek tarafında Benjamin Tahirovic, Amar Dedic ve Anel Ahmedhodzic; Ukrayna tarafında ise Georgiy Sudakov, Ilya Zabarnyi ve Mudryk dikkatle takip edilmesi gereken gençler listesinde başı çekiyor. Dzeko, Pjanic, Yarmolenko ve Konoplyanka gibi dünya çapında kariyerli oyuncular yetiştiren bu iki değerli milli takımı yeni yıldız adaylarıyla birlikte izlemek oldukça keyifli olacaktır.

22.03.2024 Cuma

Macaristan – Türkiye / 22:45 / TRT Spor

2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde grubunu lider olarak tamamlayan milli takımımız Euro 2024 öncesi hazırlık maçında Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Vincenzo Montella yönetiminde güzel bir hava yakalayan ve turnuvada üst turları hedefleyen milli takımımızı yeni genç starlarıyla birlikte izlemek oldukça keyif verici bir aktivite olacaktır. Cuma gecenizi gönül rahatlığıyla bu maça ayırabilirsiniz.

23.03.2024 Cumartesi

İngiltere – Brezilya / 22:00 / S Sport Plus, S Sport 2

İki dev futbol ülkesi İngiltere ve Brezilya milli aradaki hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yetiştirdikleri yıldızlarını dünya futboluna gururla sunan iki ülke bu sefer de büyük turnuvalar öncesi kozlarını birbirleriyle paylaşacak. Bir tarafta EURO 2024’ün en büyük ve doğal favorilerinden İngiltere diğer tarafta da Copa America’nın yine en büyük ve doğal favorilerinden Brezilya. Fazla söze gerek yok bu iki ülkenin adı yan yana gelirse ortaya zevkli bir futbol müsabakası çıkması muhtemel.

Fransa – Almanya / 23:00 / S Sport, S Sport Plus

Avrupa futbolunun iki büyük patronu Almanya ve Fransa, Cumartesi gecesi saat 23:00’da karşı karşıya gelecek. EURO 2024 öncesi turnuvanın iki büyük şampiyonluk adayı ve doğal rekabet içerisinde olan bu iki takım yeni ve genç starları önderliğinde yeni yapılanmalarını birbirlerine karşı test edecek. Özellikle inanılmaz sempati duyduğum Florian Wirtz’in artık Alman milli takımında komutayı eline olacak olması bile bu maçı benim dikkatlice izlemem için yeterli. Siz de benimle aynı duyguları paylaşıyorsanız bu maçı kaçırmayın.

Yazan: Uğurcan Kanca

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.