Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gelecek Partisi Şanlıurfa ve Mardin’de AKP adayları lehine yarıştan çekildi

Gelecek Partisi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferit Çevik, AKP’li Zeynel Abidin Beyazgül’ü desteklemek üzere adaylıktan çekildi. Mardin’de de AKP adayı Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Erin’i destekleyeceklerini söyleyen Baysal, “Eksikleri olursa, hizmet yapmazsa eleştiririz, oy verdiğimiz için hesap da sorarız” dedi.

Gelecek Partisi, Şanlıurfa ve Mardin’de AKP’li adaylar lehine seçimden çekildi. Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal, “Gelecek Partisi Şanlıurfa teşkilatı olarak yaptığımız istişareler sonunda Şanlıurfa’da mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül‘e destek vereceğiz” dedi.

Genel merkezle görüşerek bu karara vardıklarını söyleyen Baysal, Urfalı vatandaşlara da Beyazgül’e destek verme çağrısı yaptı.

“Destek çığ gibi büyüyor”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sosyal medyadan yaptığı açıklamada “AK Partimize ve AK Kadrolara destek çığ gibi büyüyor” dedi:

“Bu akşam Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ tarafından parti rozetleri takdim edilen hemşehrilerimizle daha da güçlendik. Ayrıca Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ve yönetimine, yerel yönetimler seçimlerinde AK Kadrolara verecekleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.