Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hırvatistan futbol tarihinde bir ilk: Petra Mandic, Dubrava FC’nin başına geçti

Petra Mandic, Hırvatistan 2. Lig ekibi Dubrava FC’nin teknik direktörü oldu. 38 yaşındaki Mandic böylelikle Hırvatistan futbol tarihinde bir ilke imza attı.

Petra Mandic, Hırvatistan futbol tarihinde bir ilki başardı

Hırvatistan futbolu, tarihinde yeni bir sayfa açtı. 38 yaşındaki Petra Mandic, Hırvatistan 2. Lig ekibi Dubrava FC’nin yeni teknik direktörü oldu. Kustosija kariyerinin ardından Dubrava’nın başına geçen Mandic, Hırvatistan’da profesyonel seviyede ilk kadın teknik direktör olarak tarihe geçti.

Petra Mandic, Dubrava FC’den önce Split ve Osijek’in kadın futbol takımlarının antrenörlüğünü ve Kustosije erkek takımında yardımcılık yapmıştı. Dubrava, Kresimir Sunara’nın yönetiminde çıktığı 22 maçın ardından topladığı 26 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor. Mandic, ligdeki ilk maçına lider Zrinski deplasmanında çıkacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.