Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özgür Özel: “Emeklinin hakkını söke söke alacağız”

CHP lideri Özgür Özel, iktidar tarafından bankalara 1 Nisan’a kadar promosyonları ödemesi yönünde baskı yapıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Özel, “Emekliler bu meydanları doldurdukça, haklarını aradıkça, ben onların arkasında değil, yanında değil önlerindeyim. Haklarını senden söke söke alacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Buca’da halk buluşmasına katıldı.

Bankalara yapılan baskıyla verilecek promosyon ile emeklinin aklının çelinmeye çalışıldığını söyleyen Özel, “Buradan Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum. Emekliler bu meydanları doldurdukça, haklarını aradıkça, ben onların arkasında değil, yanında değil önlerindeyim. Haklarını senden söke söke alacağız” dedi.

“Türkiye ittifakı kazanacak”

Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay’ın arkasında olduklarını söyleyen Özgür Özel, “İzmir’i İzmir ittifakı kazanacak, Türkiye’yi Türkiye ittifakı kazanacak. Atatürk’ün partisini Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, ilk seçimlerde mutlaka iktidar yapacağız” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.