Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener’den Mansur Yavaş’a: “Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı “Diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz” diyerek hedef aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar’da partisinin il teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı. Burada konuşan Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “İl başkanı, ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, İYİ Parti’den istifa ettiler, benimle çalışıyorlar” açıklamasını eleştirdi.

Yavaş’ın açıklamasını unutmayacağını söyleyen Akşener, “Diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Allah şahittir, vallahi, billahi ben de unutmayacağım” dedi.

Akşener şöyle devam etti:

“İyilik yap kötülük bul. Şimdi böyle bir sistemden hayır çıkmaz. Onun için İYİ Partili kardeşlerim bunlar bizim için yeni tecrübeler. İnsanlara güvenip, onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız. Mimi koymadığımız için ihanetler boyumuzu aştı. Ama dediğim gibi bozkurt kışı geçir yediği ayazı unutmaz. İşte ayın 31’ine 7 gün kaldı, göreceğiz ne olacak? Onun için de ben değerli milletimin gönlüne girmeyi İYİ Partililerden istiyorum. Bunu bir talimat olarak göreceksiniz. Alper’i kazandıracaksınız, ilçe, belde adaylarımızı kazandıracaksınız. Çalmadan, yandaş kayırmadan, soymadan, hizmet nasıl olurmuş göreceğiz.”

Akşener, Millet İttifakı’nın kazandığı belediye başkanlarının her zaman zor anlarında yanında durduğunu söyledi, 2023 Genel Seçimleri’ni hatırlattı, “Ben kazanacak aday dedikçe arkadaşlar tersine döndü, masa kuruldu derken sonuç itibariyle 2023’te biz o seçimi kaybettik. İstanbul’u, Ankara’yı almak Türkiye’yi kazandırmıyormuş, onu öğrendik” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.