Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dev derbide kazanan Fenerbahçe: Sarı-lacivertliler, Galatasaray’a şampiyonluk yarışında “Ben de varım” dedi

Turkcell Kadın Futbol Ligi 25. hafta derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe’den müthiş galibiyet

Turkcell Kadın Futbol Ligi 25. haftası, dev bir derbiye ev sahipliği yaptı. Ligin ilk iki sırasında yer alan Galatasaray ile Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis’de karşı karşıya geldi.

Dev derbiye konuk ekip hızlı başladı. Galatasaray, 4. dakikada ceza sahası önündeki hava topu mücadelesi sonrası topu kapan Arzu Karabulut’un attığı golle öne geçti. 

Arzu, kaydettiği golün ardından ‘Mauro Icardi’ sevinci yaptı. 

Fenerbahçe, kalesinde gördüğü gole çok hızlı yanıt verdi. Ev sahibi ekip, 9. dakikada Yağmur Uraz’ın pasında topla buluşan Ece Türkoğlu’nun kaydettiği golle skorda dengeyi sağladı.

Karşılaşmanın son 20 dakikalık bölümüne 1-1 eşitlikle girildi. Bu bölümde ise sahneye Coleman çıktı. Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu, 70. dakikada kaydettiği serbest vuruş golüyle takımını galibiyete taşıdı. 

Fenerbahçe, yenik duruma düştüğü maçta Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışına tutundu. Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını ikiye indirdi. 

Fenerbahçe, ligin 26. haftasında Beşiktaş’a konuk olacak. Galatasaray ise sahasında Hakkarigücü ile karşılaşacak.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.