Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Cumhur Kılıççıoğlu hayatını kaybetti

Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cumhur Kılıççıoğlu 85 yaşında hayatını kaybetti.

Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cumhur Kılıççıoğlu 85 yaşında hayatını kaybetti. Kılıççıoğlu’nun vefatını Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) duyurdu.

GGC’nin açıklamasında, “Değerli meslek büyüğümüz, GGC Üyesi Cumhur Kılıççıoğlu’nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cumhur Kılıççıoğlu, Siirt’in yaşayan hafızası, adeta yaşayan tarihiydi. Yeri doldurulamaz bir meslek büyüğümüz olan Kılıççıoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz” denildi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan X hesabındaki paylaşımında “Siirt’in tarihi hafızası ve özgür basın geleneğinin değerli çınarlarından birisi olan Sevgili Cumhur Kılıççıoğlu’nu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cumhur Kılıççıoğlu’nun yakınları, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” diye yazdı.

DEM Parti İBB Eş Başkan adayı Meral Danış Beştaş da şöyle yazdı:

“Siirt basınının değerli emektarı gazeteci Cumhur Kılıççıoğlu’nu kaybettiğimizi öğrendim çok üzüldüm. Cumhur Kılıççıoğlu’na rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.