Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzleyin – YEREL SEÇİM 2024: Antalya | Hakan Tütüncü Antalya’yı AKP’ye kazandırır mı?

Salgın, su baskınları ve seçimler: Muhittin Böcek’in rakibi Hakan Tütüncü kazanır mı?

Akdeniz’in en güzel tatil bölgesi, turistlerin gözbebeği Antalya, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yaptı. Antalyalılar, kavurucu sıcaklar gelmeden ve soluğu denizde almadan hemen önce 31 Mart’ta tüm Türkiye gibi sandığa gidecek. Bir muhalefet bir iktidarın kazandığı bu şehirde siyasi partiler yine oldukça iddialı. 2019 Yerel Seçimlerini kazanan CHP ve Muhittin Böcek, 31 Martta ne yapacak? CHP’ye muhalif olan diğer siyasi partilerin Antalya’yı kazanma şansı ne? Antalyalılar bu sefer sandıkta kimi tercih edecek? Hakan Tütüncü Antalya’yı AKP’ye geri kazandırabilecek mi? Detaylar videomuzda…

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.