Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Transatlantik: Batı 31 Mart’ı önemsiyor mu? Erdoğan mayısta Beyaz Saray’da & Rusya’da terör saldırısı

Türkiye yerel seçimlere hazırlanıyor. 2024 Yerel Seçimleri’ne sadece dört gün kaldı. Dünya Türkiye’deki seçimi nasıl izliyor? Neler bekliyor?

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Crocus Belediye Binası’na düzenledikleri terör saldırısında en az 137 kişiyi öldürmekle suçlanan dört kişi mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede dört şüpheli de suçlarını itiraf etti. Bir sonraki dava 22 Mayıs’ta görülecek ve şüpheliler o tarihe kadar tutuklu kalacak.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez ABD Başkanı Joe Biden’ın davetlisi olarak 9 Mayıs’ta Washington’a gidecek. Beyaz Saray’da görüşecek olan liderlerin gündeminde kritik başlıklar var. Bu ziyaretten beklentiler neler?

Ruşen Çakır, Gönül Tol ve Ömer Taşpınar Transatlantik’te değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.