Gözaltına alınan şarkıcı Kalben serbest bırakıldı

Müzisyen Kalben Sağdıç, İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında 8 Mayıs Çarşamba günü gözaltına alındı. Narkotik polisi tarafından gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilen sanatçı Kalben Sağdıç 9 Mayıs Perşembe günü serbest bırakıldı.

İstanbul Narkotik polisi 8 Mayıs Çarşamba günü uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Müzisyen Kalben Sağdıç da düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Cihangir’deki evinden gözaltına alınan Kalben Sağdıç, Vatan Caddesi’ndeki Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Konuya ilişkin İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden paylaşılan bilgi notuna göre, ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç’ın Beyoğlu Cihangir’deki evinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda evde, üç parça halinde toplam daralı ağırlığı 15 gr gelen skunk maddesi bulundu.

Evde bulunan 2 bin euro, 750 dolar ve bin 500 lira paraya da el kondu.

Şarkıcı hakkında uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imal ve ticaretini düzenleyen TCK. 188. maddeye göre işlem yapıldığı belirtildi.

Adliyeye sevk edilen sanatçı Kalben Sağdıç 9 Mayıs Perşembe günü serbest bırakıldı. Savcılık tarafından sorgusu yapılan sanatçıya yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

KAYNAK: ANKA

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.