MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap silahlı saldırıda öldürüldü

MHP Rize Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, iş arkadaşı tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize’nin Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşamını yitirdi.

Rize Derepazarı ilçesine bağlı Tersane Mahallesi’nde Şaban Kap ile çalıştığı bir fabrikada iş arkadaşı olan Bayram K. arasında, bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktığı öğrenildi. Tartışmanın ardından Bayram K.’nın tabancayla Kap’a ateş ettiği öne sürüldü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Göğüs bölgesinden ağır yaralanan Kap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kap, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Soruştuma başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri, olay yerinden ATV ile kaçtığı öne sürülen şüpheli Bayram K.’yi bulmak için çalışma başlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.