Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray’da sular durulmuyor: Sportif direktör Cenk Ergün istifa etti

Trendyol Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray’da yaz transfer dönemindeki sancılı sürecin faturası kesildi. Sportif Direktör Cenk Ergün, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Cenk Ergün istifa etti

Cenk Ergün

Galatasaray’da son günlerin tartışmalı ismi Cenk Ergün, futbol direktörlüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Cenk Ergün; “Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek’e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Cenk Ergün’ün sözleşmesinin iki yıl uzatıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Öte yandan Roma’ya gidilmesine rağmen Zalewski transferinin bitmemesi, sarı-kırmızılı taraftarların Cenk Ergün’e tepki göstermesine neden olmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.