Fernas Madencilik işçileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önündeki eyleminden sonra TBMM’ye gidecekken polis engeliyle karşılaştı. İşçiler Fernas Holding’in önünde eylemlerine devam edecek. İşçilerden İlyas Bedir sendikalı oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan 7 arkadaşlarının işe geri alınması ve madendeki koşulların Soma havzasındaki diğer madenlere benzer şekilde düzenlenmesi için Bakanlık önünde eylemde olduklarını söyledi.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.