Şirin Payzın hakkında “terör propagandası” soruşturması başlatıldı

T24 yazarı ve programcısı Şirin Payzın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada terör propagandası iddiasıyla kendisi hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Şirin Payzın hakkında "terör propagandası" soruşturması başlatıldı.
Şirin Payzın hakkında “terör propagandası” soruşturması başlatıldı.

Sosyal medyadan duyurdu: Detaylar henüz belli değil

Gazeteci Şirin Payzın, sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili önemli bir gelişmeyi paylaştı. Payzın, “terör propagandası” iddiasıyla hakkında soruşturma açıldığını söyledi. Paylaşıma göre Payzın, kendisine yönelik soruşturmanın içeriği konusunda henüz bilgi alamadı.

Payzın, konuyla ilgili detayları öğrenmeye çalıştığını belirtti.

Gazetecilere yönelik soruşturmalar artıyor

İstanbul Başsavcılığı, son dönemde birçok gazeteci hakkında soruşturma başlattı. Halk TV sunucuları ve Barış Pehlivan hakkında yeni bir soruşturma açıldı. Sözcü TV muhabiri Fırat Fıstık da bir haberi nedeniyle savcılığa çağrıldı.

İstanbul Başsavcılığı, Halk TV yöneticileri hakkında iki farklı suçlama öne sürdü. Savcılık, bilirkişiyi etkileme ve özel görüşmeleri kaydetme iddialarını soruşturuyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.