Aydın Selcen, Özgür Özel’in performansını değerlendirdi. Selcen, “Özgür Özel doğru işler yapıyor ki iktidarın bıyık altından gülen havası yok” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kayyuma karşı olağanüstü kurultaya gitti. Kurultayda Özgür Özel yeniden genel başkan oldu. Özgür Özel’in anahtar listesi delegelerden onay aldı. Özel’in 60 kişilik PM ve 15 kişilik YDK listesi firesiz kabul edildi. Bu arada çarşaf liste usulüyle yapılan seçimlerde CHP tarihinde ilk kez bir genel başkanın anahtar listesi delinmedi.
Bu arada siyasette hem cunta tartışmaları hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasında Trump’ın onayının olduğu iddiaları konuşuluyor.
Özgür Özel, İmamoğlu’nun tutuklanmasında Trump’ın onayının olduğu iddialarını gündeme getirdi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da tepki gösterdi:
“Biz, milletimiz dışında kimseden emir almadık; halkımız dışında kimseden icazet istemedik. Türkiye’yi hedef alan her türlü güç ve vesayet odağına karşı mücadele ettik. Yıllarca millet iradesine karşı darbelerin gölgesinde siyaset izleyen bir geleneği temsil eden Özgür Özel’dir.”
- Ekrem İmamoğlu’na düzenlenen operasyonla ilgili tüm haberlerimizi buradan okuyabilirsiniz.
- Ekrem İmamoğlu’na düzenlenen operasyonla ilgili tüm videolarımızı buradan izleyebilirsiniz.
Aydın Selcen, Özgür Özel’in doğru bir şekilde devam ettiğini söyledi, “Özgür Özel doğru işler yapıyor ki iktidarın bıyık altından gülen havası yok” dedi.