Trump’tan Şara’ya hediye parfüm: “Bazı görüşmeler iz bırakır, bizimkisi koku bıraktı”

trump şara ve parfüm

İSTANBUL (Medyascope) – Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisine gönderdiği iki parfümü ve Beyaz Saray antetli notu sosyal medya hesabından paylaştı. Şara, Trump’a teşekkür ederken “O görüşmenin ruhunun Suriye ile ABD arasında daha güçlü bir ilişkiyi şekillendirmeye devam etmesini dilerim” dedi.

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisine gönderdiği iki parfüm ile Beyaz Saray antetli özel notun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Şara, paylaşımında Trump’ı etiketleyerek, “Bazı görüşmeler iz bırakır; bizimkisi görünüşe göre bir koku bıraktı. Cömertliğiniz ve bu değerli hediyeyi tazelediğiniz için teşekkür ederim Sayın Başkan. O görüşmenin ruhunun Suriye ile ABD arasında daha güçlü bir ilişkiyi şekillendirmeye devam etmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Trump Şara’ya parfüm gönderdi.

Trump’ın Şara’ya parfüm hediyesinin yanında Beyaz Saray logolu özel bir not da yer aldı.

Notta Trump’ın, “Ahmed, sana bu harika parfümü verdiğimde çektirdiğimiz fotoğrafı herkes konuşuyor. Sadece bitmiş olma ihtimaline karşı yenisini gönderiyorum” mesajını yazdığı ve notu bizzat imzaladığı görüldü.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.