Gözaltına alınan Sinem Dedetaş’tan ilk açıklama: “Olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi”

Sinem Dedetaş

İSTANBUL (Medyascope) – İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, “Tüm çalışma hayatımı gözden geçirdiğimde, olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi. Ama sağlığım yerinde çok şükür” dedi.

Üsküdar Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş açıklama yaptı. Dedetaş’ın Üsküdarlılara hitaben yazdığı mektup sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Dedetaş, nezarethaneden gönderdiği mektubunda aklının ve kalbinin Üsküdar’ın sokaklarında olduğunu belirtti. “Tüm çalışma hayatımı gözden geçirdiğimde, olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi” diyen Dedetaş, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

“Destekleriniz moral veriyor”

Dedetaş’ın mesajının tamamı şöyle:

“Sevgili komşularım,

Bu sabah yanınızda olamasam da her sabah olduğu gibi bugün de aklım ve kalbim Üsküdar’ın sokaklarında.

Tüm çalışma hayatımı gözden geçirdiğimde, olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi. Ama sağlığım yerinde çok şükür.

Sizlerin de vermiş olduğu destekleri avukat arkadaşlarımız bana ulaştırıyor, gerçekten çok mutlu oluyorum. Sizden haber almak, destek olmak moral veriyor.

En yakın zamanda görüşmek ümidi ve sevgilerimle.”

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

Paylaş