Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Cihangir’de gençlere “içki içiyorsunuz” saldırısı (Periscope yayını)

Bu akşam saat 22:00 sularında İstanbul Cihangir’de bulunan küçük bir plak dükkanında yapılan mini etkinlik “içki içiliyor” bahanesiyle saldırıya uğradı. Velvet İndieground Records dükkanında dünyaca ünlü İngiliz Radiohead grubunun dinletisi gerçekleşirken, yabancı uyruklu gençlerin de yer aldığı etkinlik bir grup tarafından basıldı. İçeride bulunanlar zorla çıkarıldı ve etkinlik kaba kuvvetle sonlandırıldı. Olaylar esnasında gençlere dayak atıldı. Saldırı sonrası ise saldırganlardan birinin yine küfürler ederek “Bir daha için burada da göreyim” dediği görülüyor. Dışarıdaki kişilerden birinin de “Sizi içeride yakarız” diye tehditte bulunduğu duyuluyor.

Etkinlik Periscope’dan yayınlanırken gerçekleşen saldırı an be an canlı yayınlandı. Video bu yayından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.