Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Tiyatrocu Alabora’ya çarpan trafik magandaları o anda Periscope yayını yapıyordu (video)

Dün İstanbul Şile’de karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan bir otomobil, tiyatro ve sinema oyuncusu Mustafa Alabora’nın kullandığı otomobile çarptı. Alabora’nın arabasına çarpan otomobilde şoför ile birlikte bir kişi daha bulunuyordu. Şoför mahallinin yanında önde oturan genç, yolculuk esnasında ardı ardında “S 2000 le Şile Yolu” ve “Şile yolu S 2000 ile eğlenceli” başlıklı iki yayın yaptı. Şoförün trafikteki tehlikeli hareketleri yayına yansıdı. Kaza ikinci yayın esnasında meydana geldi. Böylece kaza anı Periscope’dan canlı yayınlanmış oldu. Kazadan sonra kapanmayan Periscope uygulaması, 45 dakika kadar daha yayına devam etti. Olay yerine gelen jandarma yayının devam ettiğini fark etti. Delil olarak yayını kullanmak isteyen Jandarma yayın sonlandırıldığında kaydın silinmeyeceğini anlaması üzerinde yayına son verdi.

Kazada iki otomobil de hurdaya dönerken, yardıma koşan vatandaşlar yaralıları araçlardan çıkarttı. Bilincininin açık olduğu görülen oyuncu Alabora ve yayın yapan diğer araçtaki 2 kişi Şile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisinin ardından şiddetli bel ağırısı çektiğin yönünde şikayetleri devam eden Alabora, daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi. Sağlık durumu ciddi olan Enes G. ameliyata alınırken, arkadaşı Berkay Y.’nin durumun iyi olduğu öğrenildi.

Video Enes Güngörmez (@EnesGungormez) hesabından yapılan iki Periscope yayınından derlenmiştir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.