Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan Demirören hayatını kaybetti

79 yaşında olan ve uzun süredir tedavi gören Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Demirören en son Doğan Medya Grubu’nu satın alarak gündeme gelmişti. Demirören aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in de babası.

Erdoğan Demirören 28 Ağustos 1938 İnegöl doğumlu. Demirören Holding, Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalar dahil olmak üzere LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibi. Demirören, Özel Ata Lisesi’nin de sahibi.

Demirören daha önce Milliyet ve Vatan gazetelerini aldığı Doğan Holding’ten bu kez de aralarında CNN, Kanal D, Doğan Haber Ajansı’nın da bulunduğu Doğan Yayın Grubu’nun tamamını satın aldı.

Country Club Demirören, İstiklal Ata Eğitim Kurumları gibi şirketler de Demirören Grubuna ait. Erdoğan Demirören, uzun yıllardır Marki Ahmet Necip Bey Yalısı’nda oturuyor.

Erdoğan Demirören 3 çocuk babası ve Tülin Demirören ile evliydi. Erdoğan Demirören’e Haliç Üniversitesi’nden Fahri Doktora ünvanı verildi.

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.