Yatsan sponsorluğundaki İyi Uyku İyi Hayat’ın bu bölümünde, Yatsan CEO’su Gökalp Bahçeli’nin konuğu Doç. Dr. Nejat Altıntaş, sağlıklı uyku için nelere dikkat edilmesi ve nasıl bir yatakta yatılması gerektiğine dair bilgilendirmede bulundu. “Sizi Uyutabilirim” isimli kitabından referanslarla da Altıntaş, günlük hayatta karşılaşılan sorunların hangi bir uyku problemine neden olabileceğini ve bu problemlerin rüyaları nasıl şekillendirdiğini anlattı.
Bize destek olun
Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor.
Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.