Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hürriyet Gazetesi Taha Akyol’un yazılarına son verdi

Hürriyet Gazetesi, Taha Akyol’un yazılarına son verdi. Gazetenin 14 Eylül 2018 tarihli sayısında Taha Akyol bir veda yazısı yayımladı. 2011 yılının Ekim ayndan bu yana Hürriyet Gazetesi’nde yazan Akyol, veda yazısında “Yazarlıkta en zor olan, veda yazısı yazmaktır. Hele de yıllarca birlikte olduğu okurlara, yıllarca çalıştığı kurumlara veda etmek daha bir zordur” dedi.

T24’ün haberine göre, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Taha Akyol’un yazılarına son verilmesinin “Demirören ailesinin kararı” olduğunu söyledi.

Hürriyet Gazetesi’nin içinde olduğu Doğan Medya Grubu, 2018 yılının Mart ayında Doğan Holding tarafından Demirören Holding’e satılmıştı.

 

 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.