Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ünlü oyuncu Bill Cosby, cinsel tacizden suçlu bulundu; en az üç, en çok on yıl hapis yatacak

Ünlü ABD’li oyuncu Bill Cosby, 2004 yılında Andrea Constand adlı Temple Üniversitesi çalışanını cinsel tacizden suçlu bulundu ve 3 ila 10 yıl arasında hapse mahkum edildi. İddianın sahibi Temple Üniversitesi çalışanı Andrea Constand, üniversitenin mütevelli heyetinde yer alan Cosby’nin, kendisini kandırarak ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğunu belirtmişti. Mahkemeye çıkan beş kadın daha Cosby aleyhine tanıklık yapmış ve ünlü oyuncu tarafından cinsel tacize uğradıklarını ve mağdur olduklarını anlatmışlardı.
Pazartesi başlayan karar duruşmasında yargıç Steven O’Neill, Cosby’nin “üç yıldan az, on yıldan fazla olmamak üzere” eyalet hapishanesinde yatmasına hükmetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.