Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Habertürk ve Dünya gazetelerinin ardından Vatan da sadece dijital ortamda yayınlanacak

Demirören Medya Grubu, yeniden yapılandırma kapsamında, 16 yıldır yayınlanan Vatan gazetesinin yarından itibaren e-gazete ve Milliyet gazetesinin hafta sonu eki olarak yayın hayatını sürdüreceğini duyurdu. Gazetevatan.com ise dijital olarak yoluna devam edecek.

Demirören Medya Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Grubumuzun yeniden yapılandırma çalışmalarına istinaden 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan Gazetesi, 1 Kasım 2018 tarihi itibarıyla artık Milliyet Gazetesi’nin hafta sonu eki olarak okuyucusuyla buluşacaktır” denildi.

Geçtiğimiz aylarda önce Habertürk, daha sonra da ekonomi gazetesi Dünya artan maliyetler sebebiyle sadece internet ortamında yayına devam edeceklerini duyurmuştu. Her iki mecrada da bu kararların ardından çok sayıda gazeteci işten çıkarılmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.