Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hakan Altınay, Yiğit Ekmekci, Çiğdem Mater Utku, Ayşegül Güzel, Filiz Telek ve Yusuf Cıvır serbest bırakıldı, Yiğit Aksakoğlu tutuklandı

Anadolu Kültür A. Ş. soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimlerden Hakan Altınay, Yiğit Ekmekci, Çiğdem Mater Utku, Ayşegül Güzel, Filiz Telek ve Yusuf Cıvır yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yiğit Aksakoğlu ise tutuklandı.

Cuma sabahı gözaltına alınan 13 kişiden 12 kişi, Prof. Turgut Tarhanlı, Prof. Betül Tanbay, Asena Günal, Hande Özhabeş, Bora Sarı, Meltem Aslan Çelikkan, Hakan Altınay, Yiğit Ekmekci, Çiğdem Mater Utku, Filiz Telek, Ayşegül Güzel ve Yusuf Cıvır serbest bırakıldı, Yiğit Aksakoğlu ise tutuklandı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.