Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP, Beşiktaş’ta oyunu koruyabilecek mi?

Kamera: Gamze Çınar

Beşiktaş, CHP’nin İstanbul’daki ‘kalesi’ olarak sayılan ve en fazla oy aldığı ilçelerden biri. CHP Beşiktaş’ta aday olarak Rıza Akpolat’ı gösterirken ilçede dikkat çeken bir diğer aday da İYİ Parti’den Affan Keçeci. Eski bir CHP’li, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve İBB Meclis üyesi olan Keçeci, geçen yıl nisan ayında CHP’den ayrılarak İYİ Parti’ye geçmişti.

CHP ve İYİ Parti’nin dışında, HDP Beşiktaş adayını açıklamazken, Cumhur İttifakı’nın ortak adayı, MHP’li avukat Serkan Toper. 2014 yerel seçimlerinde oyların yüzde 76.1’ini alan CHP, 24 Haziran genel seçimlerinde de en yakın rakibine 37 puan fark attı.

Peki, “Beşiktaş’ın sorunları neler?”, “CHP bu oyu koruyabilecek mi?” ve “Seçmenler CHP adayı Rıza Akpolat’ı tanıyorlar mı?” Bu soruların cevabını Beşiktaşlılara sorduk; CHP adayı Rıza Akpolat ve İYİ Parti adayı Affan Keçeci ile konuştuk.

Keçeci, Beşiktaş’ın önemli problemleri olduğuna değinerek “CHP’nin ceketimi koysam kazanırım anlayışına seçmen tepki gösteriyor. Kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Akpolat ise “CHP’nin oyunu yüzde 80’e çıkartacağız, Beşiktaş’a Avrupa vizyonu katacağız ve kronik sorunları çözeceğiz” diye konuştu.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat’ın açıklaması:

Beşiktaşlılarla yapılan sokak röportajları ve İYİ Parti adayı Affan Keçeci’nin açıklamaları:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.