Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prodigy’nin solisti Keith Flint öldü

İngilizlerin dünyaca ünlü elektronik müzik grubu Prodigy’nin solistlerinden Keith Flint evinde ölü bulundu. 49 yaşındaki Flint’in intihar ettiği belirtiliyor.

Flint’in ölüm sebebi adli tıp incelemesinden sonra belli olacak. Polis ölümün şüpheli olmadığını açıkladı. Prodigy’nin resmi Instagram hesabından ise, Flint’in intihar ettiği duyuruldu.

Postta, “Haber doğru. Bunu dediğime inanamıyorum ama kardeşimiz Keith hafta sonunda canına kıydı. Şoke oldum, kızgınım ve kalbim kırık. Huzur içinde yat” denildi.

Keith Flint, punk tarzı saçları ve delici bakışlarıyla 1990’ların müzik ikonlarından biriydi. 1990’da Prodigy’ye dansçı olarak katıldı. Daha sonra grubun solisti oldu. Prodigy’nin son albümü “No Tourists” 2018’de çıktı.

Prodigy’nin bilinen en ünlü iki şarkısı, Firestarter ve Breathe. Flint, ikisinde de söylüyordu. Her iki şarkı da İngiltere ve ABD müzik listelerinde bir numaraya yükselmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.