Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Etiyopya’da yolcu uçağı düştü: 157 kişiden kurtulan yok

Etiyopya Havayolları’nın Addis Ababa-Nairobi seferini yapan yolcu uçağının kalkıştan kısa bir süre sonra düştüğü bildirildi. Etiyopya devlet televizyonu düşen uçakta bulunan 157 kişiden kurtulan olmadığını duyurdu.

Devlet televizyonunun verdiği bilgiye göre, Türkiye saatiyle 8.44 sularında düşen 33 farklı ülkeden yolcunun bulunduğu uçakta kurtulan olmadı. Havayolundan yapılan açıklamada uçakta 149 yolcu ve sekiz kişilik mürettebat bulunuyordu. 

Etiyopya Havayolları’ndan yapılan açıklamada, Bishoftu kasabası yakınlarında düşen uçağın enkazında arama ve kurtarma çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.