Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Eskişehir’de gözaltına alınması tepkilere neden olan Ayşenur Arslan: “Sizin sayenizde gözaltı süreci ‘tebligat’a döndü”

Gazeteci Ayşenur Arslan, Ankara 40. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki bir davaya katılmadığı gerekçesiyle Eskişehir’de gözaltına alındı. Arslan hakkında yakalama kararı çıkarıldığı ortaya çıktı.

Halk TV’de Medya Mahallesi programını hazırlayan Ayşenur Arslan imza günü için gittiği Eskişehir’de gözaltına alındı. CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da Arslan’ın kaldığı otele gitti. Arslan’ın otelde tutulduğu öğrenilirken, ilçe emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadesinin alınacağı belirtildi.

Arslan cuma gecesi, Halk TV canlı yayınında Oya Lale Özan Arslan’ın sunduğu programa katılarak “Şu anda ben oteldeyim, bir problem yok. Gözaltı işlemi sona erdi, yarın ifade vermeye gideceğim” dedi.

Arslan, hakkındaki gelişmeleri cumartesi sabah saatlerinde sosyal medyadan “Gözaltı süreci ‘tebligata’ döndü” diye duyurdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.