Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avrupa Konseyi seçimleri izlemesi için 20 ülkeden 22 üyeyi Türkiye’ye gönderdi

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi, 31 Mart yerel seçimlerini izlemek için 20 ülkeden 22 üyeyi Türkiye’ye gönderdi.

İngiliz Andrew Dawson başkanlığındaki heyet, perşembe ve cuma günü Ankara’da siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve medya kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. Heyet, bazı yabancı misyon şefleri ve devlet kuruluşu temsilcileriyle de görüştü.

Heyet üyeleri, pazar günü başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde oy verme ve oy sayma işlemleri sırasında gözlemlerde bulunacak.

Heyet başkanı Dawson, pazartesi günü de seçimlerle ilgili görüşlerini aktarmak üzere Ankara’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.