Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan’dan ilk açıklama: “Kazandığımız yerlerde milletimizin gönlüne girdiğimizi, kaybettiğimiz yerlerde de bu konuda yeteri kadar başarılı olamadığımızı kabul edeceğiz”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarını izlediği İstanbul’daki Huber Köşkü’nden ayrılıp Ankara’ya hareket etmeden önce bir değerlendirme yaptı. AKP’nin yine birinci parti olduğunu, ittifaklar bazında da Cumhur İttifakı’nın seçimden birinci çıktığını savunan Erdoğan, özellikle İstanbul ve Ankara’dan söz etmediği değerlendirmesi sırasında “Kazandığımız yerlerde milletimizin gönlüne girdiğimizi, kaybettiğimiz yerlerde de bu konuda yeteri kadar başarılı olamadığımızı kabul edecek, buna göre hareket tarzımızı belirleyeceğiz” dedi.

“Serbest piyasa ekonomisi kurallarından taviz vermeden…”

Bir sonraki seçimin Haziran 2023’te yapılacağını hatırlatan Erdoğan, “Gündemimizde çok önemli bir reform programı var” diyerek şunları söyledi:

“Serbest piyasa ekonomisi kurallarından taviz vermeden güçlü ekonomi programının dikkatle hayata geçireceğiz. Artık ekonomide reformların hayata geçirileceği büyük Türkiye hedefine odaklanacağımız uzun bir dönem var.”

Erdoğan, Ankara’da bir balkon konuşması daha yapacağını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.