Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’nun sandığından Mansur Yavaş, Yavaş’ın sandığından CHP çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu Ankara’da, Arjantin İlkokulu’ndaki 4202 numaralı sandıkta kullandı. Bu sandıktan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’ye 226, AK Parti’ye 68, Saadet Partisi’ne 4, Türkiye Komünist Partisi’ne 2, Demokratik Sol Parti ve Vatan Partisi’ne 1’er oy çıktı. 305 kişinin oy kullandığı sandıktaki 3 oy da geçersiz sayıldı.

Öte yandan, Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Mansur Yavaş’ın oyunu kullandığı Çukurambar semtindeki Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi’ndeki 4297 numaralı sandıkta ise CHP birinci parti oldu.

340 seçmenin kayıtlı olduğu sandıkta kullanılan 300 oydan 296’sı geçerli sayıldı; CHP’ye 201, AK Parti’ye 87, Saadet Partisi’ne 8 oy çıkarken 4 oy geçersiz sayıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.