Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş mazbatasını aldı: “Darısı İstanbul için olsun”

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) yapılan törenle mazbatasını aldı. Ankara’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, “Darısı İstanbul için olsun” dedi.

“Mazbatayı Ankaralılar adına alıyorum” diyen Yavaş, “Ankaralı vatandaşlarımızdan hiç kimseyi ayırmadan görevimizi yapacağız. Adaletten, liyakatten vazgeçmeden görevimizi yapacağız. Bu sesimizi Ankaralılara duyurduk ve sonuçta bu mazbatayı aldık. Çok itirazlı bir süreç oldu ama mazbatamızı aldık” diye konuştu.

YSK, AKP’nin 13 ilçede tüm sandıkların sayılması yönündeki itirazını reddetti. YSK’nın başvuruyu reddetmesinin ardından CHP’nin adayı Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı kesinleşmiş oldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.